Fira jul på en sandstrand, fira nyår i bangkok

Det ska i alla fall FOKI göra, så vi kanske gör henne sällskap..
sjukt att det bara är en vecka kvar, så himla mycket att göra och fixa nu i veckan så dagarna kommer gå så fort.
Första advent idag lixom HJÄLP...
BYE BYE Mathilda

EN VECKA!

EN VECKA KVAR!!!!!

Undra om någon av oss verkligen förstår att vi drar om en vecka. Om precis en vecka sitter vi på ett plan påväg mot ett av våra livs största äventyr.

Kanske dags att börja packa väskan på riktigt snart? JA.

Tack för mig, hej. / Frida


Två veckor kvar imån :D

Written by Denise

Imån kan man säga att det är två veckor kvar..
och en vecka efter de kan man säga att de bara är en vecka kvar :D
Tiden har gått så jävla fort, kan inte fatta att det var i typ ett halvt år sen som vi satt hemma hos mig och bestämde oss för att vi skulle åka. De är ju sjukt de :P

Igår hade vi jätte mysigt när vi tittade på idol och skrev våran låånga packlista :) Hahah vi har gjort en låt också som vi lovar att vi ska lägga upp på bloggen sen ;D



Idag har jag köpt en ny resväska så kunde inte låta bli att packa lite :P Faktiskt så blev det ganska mycket som hamnade i väskan :) Vill bara packa klart allt och åka mot Arlanda nu!!!!


packningslistan är ganska spikad.

Vi diskuterar vakuumpåsar..
Så står det på en hemsida, du behöver en damsugare att suga ut luften.
FRIDA SÄGER: Jaahaa men ååh då måste man ju ha en damsugare som blåser baklänges??
MATHILDA&DENISE: jaaaaa justja...............
FRIDA SÄGER: Men en damsugare blåser ju inått?!
MATHILDA&DEINISE: HAHA visstja..
Smarta tjejer.


otroligt att vi kommer vara så lika som dom här peppisarna!




Idag bestämde jag, "Mathilda" och Denise oss för att köra på lite julmys, alltså baka peppisar! Hälften av degen blev pepparkakor, och den andra hälften hamnade i våra magar. Vi kände att tiden kommer gå så fort nu tills vi åker, det är ju som sagt mindre än tre veckor kvar nu. Så man lär ta vara på varje dag och göra saker som vi inte kommer kunna göra dom tre månaderna fram över :)
Och om en månad eller två så kommer ni ju knappast se skillnad på oss och dom här goda pepparkakorna!
På fredag blir det att fixa packningslista och idolmys med tjejerna!
Sleep tight.

3 veckor kvar!!!!!!

Nu börjar det närma sig, nu är det bara 3 veckor kvar sen drar vi ifrån det här skit vädret ;D
Om vi längtar nu? oooja!
Snart ska vi ha en kväll då vi ska ladda upp och skriva ner packlistor :) Blir nog en hel del som man kommer att ta med sig. Frågan är hur vi ska klara av att bara få ha med oss 20 kg var hem efter all shopping.
Här är våran färgglada och fina skola som vi ska gå på =)


To kohl for school

Kul att så många redan har börjar kika in och håller sig kvar. Keep going. Men om precis 4 veckor kommer läsningen förmodligen bli roligare att följa för alla.

Tänkte bara lite snabbt berätta hur vi fick möjligheten till att få åka och plugga på Koh Lanta i tre månader, eftersom den frågan ofta dyker upp. 

Det hela började med att Denise och en annan tjej skulle åka dit och plugga på distans, eftersom Denises mamma bor nere i Thailand. Senare vart även Mathilda sugen på att dra med och tillslut vart även jag(Frida) indragen i äventyret. Men när det väl kom till kritan så slutade det med att det blev vi tre (Frida, Denise och Mathilda) som ska åka iväg.

Vi ska alltså plugga vår gymnasieutbildning på distans under tre månader på en svensk skola som heter Lanta Learning Center.

Vi kommer bo i en lägenhet alla tre tillsammans med havsutsikt och nära till skolan, kanske låter härligt, men vi får se hur det går med tre tjejer i en etta ;)

Vi kommer vara borta mellan 6 december till 3 mars, sen är vi back on track hemma i Sverige igen då är det bara studenten kvar.



tiden som är kvar..

Idag är det 31 dagar kvar. Imorgon en månad. På söndag 4 veckor.
SEN JÄKLAR ÄR DET DAGS FÖR BIKININ OCH SKOLBÖCKERNA ATT FÅ SE SOLEN. GREAT!

Idag har jag (jag = Frida) betämt mig för att köpa mig en stor rosa resväska. Den lär då synas på flygplatsen om jag säger så. Och snart är den fullpackad med mitt liv i tre månader framöver. Scary. Men härligt!

Tjejer, tjejer, tjejer. Nu är all vår planering snart verklighet. Holy macaroni. Men än så länge lever vi med att räkna ner dagarna.

GOODBYE

Eftersom jagsjälv aldrig varit i Thailand innan tog jag en bild från Mattan för att få lite färg i det här inlägget.











Visum fixat!

Nu på höstlovet åkte vi ner till Stockholm för att söka visum och det gick galant! Vi åkte bil ner klockan halv sju på morgonen för ambassaden har bara öppet några timmar på förmiddagen. När vi kom dit så var det en liten lokal med massor av folk i alla åldrar som också skulle stanna i Thailand länge. Vi fick en nummerlapp med nr 02 och det var nummer 83 när vi kom dit. Det tog as lång tid till nästa nummer så vi ställde in oss på att vi skulle få bli kvar där ett bra tag i värmen och trängas. Men eftersom Mathilda va så snygg så kom det fram en kille till henne som gav oss hans nummerlapp och det var nummer 86 så vi slapp vänta :D as skönt va de!
Sen fick vi hämta ut dom på torsdag, och som tur va så skulle jag ändå stanna kvar i Stockholm så jag åkte in på tosdan och hämtade ut våra visum som var klara :).

Nu är det bara packningen som är kvar!



Mathilda sov typ hela bilresan, tur att Frida höll sällskap iaf ;D



Skrivet av mig, Denise =) så ni vet vem det är som är jag ;)

34 dagar kvar!



Hej nu är bloggen skapad! Nu gäller det bara att fixa till den och börja skriva!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0